Προνηπιακή Αγωγή
Νηπιαγωγείο
Δημοτικό
Γυμνάσιο
Λύκειο

0
Χρόνια στην Εκπαίδευση
ΕΣΠΑ

Βραβεύσεις-Διακρίσεις

Image

Στα πλαίσια των ποικίλων δράσεων που έχει να επιδείξει το σχολείο μας, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η συμμετοχή μας σε εξωσχολικούς διαγωνισμούς που αποσκοπούν στην ευρύτερη καλλιέργεια των μαθητών και την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Κατόπιν συστηματικής προετοιμασίας οι μαθητές λαμβάνουν μέρος στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας “Ο μικρός Ευκλείδης” και “Ο Θαλής” αλλά και στο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

Επιπλέον οι μαθητές καταθέτουν με επιτυχία τα έργα τους και σε Διαγωνισμούς Παιδικού Παραμυθιού που εξάπτουν τη φαντασία τους και αναδεικνύουν τη γλωσσική τους καλλιέργεια, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία μας στους Διαγωνισμούς της Γαλλικής Γλώσσας που διοργανώνονται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι μαθητές μας στους Πανελλήνιους Καλλιτεχνικούς Αγώνες, όπου η χορευτική ομάδα κατέλαβε την 3η θέση στο Διαγωνισμό Παραδοσιακών Χορών. Παράλληλα απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι στους μαθητές μας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Καλλιτεχνικούς Αγώνες Ζωγραφικής.

Επιπρόσθετα η επιτυχημένη παρουσία της χορωδίας του σχολείου μας συνοδεύτηκε από το βραβείο στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Κερατσινίου και τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών και Ορχήστρας Νέων.

Στα πλαίσια των δράσεων που αφορούν στο σχολικό αθλητισμό, αναφέρουμε τη συμμετοχή μας στα Σχολικά Πρωταθλήματα, όπου οι αθλητικές ομάδες των Εκπαιδευτηρίων μας σημείωσαν αξιόλογες επιδόσεις.

Μαθηματικός Διαγωνισμός "Καγκουρό"
Βράβευση "Make a wish"
Διαγωνισμός Μαθηματικής Εταιρείας "Ο μικρός Ευκλείδης"