Προνηπιακή Αγωγή
Νηπιαγωγείο
Δημοτικό
Γυμνάσιο
Λύκειο

0
Χρόνια στην Εκπαίδευση
ΕΣΠΑ

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Image

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων και άρτια  καταρτισμένων καθηγητών, οι οποίοι ακολουθώντας σύγχρονες  μεθόδους διδασκαλίας,  εξασφαλίζουν στους μαθητές μας  το μέγιστο δυνατό εκπαιδευτικό επίπεδο. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο έργο τους, δείχνουν προσωπικό  ενδιαφέρον για  κάθε μαθητή ξεχωριστά και φροντίζουν η παράδοση του μαθήματος να γίνεται με τέτοιο τρόπο ,ώστε όλοι οι μαθητές ανεξαιρέτως ,να έχουν κατανοήσει απόλυτα την ύλη.

Κατανοώντας τις διαρκείς εξελίξεις καθώς και τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις  στον χώρο της εκπαίδευσης , επιδιώκουμε τη συνεχή κατάρτιση των εκπαιδευτικών μας μέσα από: σεμινάρια εκπαιδευτικής επιμόρφωσης, ημερίδες τεχνικής κατάρτισης  και διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα .

Οι καθηγητές μας διακρίνονται από δημιουργικότητα , ομαδικό πνεύμα και αφοσίωση στο λειτούργημά τους. Έχοντας επιλέξει συνειδητά να υπηρετήσουν το έργο της παιδείας, είναι πρόθυμοι να καλύψουν τις ανάγκες  κάθε παιδιού ξεχωριστά και να το στηρίξουν στους μελλοντικούς του στόχους.