Προνηπιακή Αγωγή
Νηπιαγωγείο
Δημοτικό
Γυμνάσιο
Λύκειο

0
Χρόνια στην Εκπαίδευση
ΕΣΠΑ

Η Φιλοσοφία μας

Image
Image

Το Σχολείο μας στα 95 χρόνια παρουσίας του στον χώρο της εκπαίδευσης έχει αποκομίσει την απαραίτητη εμπειρία ως προς την αγωγή των παιδιών μας. Η εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια και οι τόσες γενιές απόφοιτων μαθητών μας από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, μάς τροφοδοτούν με δύναμη για να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο.

Οι μαθητές μας φοιτούν σε ένα σχολικό περιβάλλον που καθημερινά δημιουργεί γόνιμο έδαφος για την ενίσχυση της κριτικής σκέψης, του διαλόγου, της συνεργασίας και της δημιουργικότητας!!! Σκοπός μας είναι η διαμόρφωση υπεύθυνων και  ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων με ηθική και πνευματική καλλιέργεια.

Με γνώμονα πάντα την ευθύνη και το χρέος μας απέναντι στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους, στηρίζουμε και βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε μαθητή ξεχωριστά. Η εμπειρία μας, μάς έχει διδάξει πως δεν υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούν, αλλά παιδιά που δεν τους δίνονται τα κατάλληλα  κίνητρα  για να προσπαθήσουν και τελικά να τα καταφέρουν. Η πείρα και η επιμονή μας σε συνδυασμό με το διευρυμένο πρόγραμμα σπουδών, εγγυάται μια επιτυχημένη εκπαιδευτική πορεία!!!

 «Ο δρόμος προς την κορυφή θα είναι εκεί, αρκεί να θες να τον περπατήσεις», και εμείς θα είμαστε δίπλα σου!!!!