Προνηπιακή Αγωγή
Νηπιαγωγείο
Δημοτικό
Γυμνάσιο
Λύκειο

0
Χρόνια στην Εκπαίδευση
ΕΣΠΑ

Εκδηλώσεις

Image

Η φιλοσοφία των Εκπαιδευτηρίων μας είναι να ενθαρρύνουμε την ενασχόληση των μαθητών μας με ποικίλες δραστηριότητες που υποστηρίζουν αποτελεσματικά την έννοια της δημιουργικότητας και της διαθεματικότητας. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές γίνονται <<συνερευνητές>> της γνώσης αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες και συνεργασίες. Έτσι πέρα από τις σχολικές γιορτές που πραγματοποιούνται με επιτυχία, οι μαθητές αναλαμβάνουν τη σύνταξη της σχολικής εφημερίδας που εκδίδεται και διανέμεται στο σύνολο των τάξεων.

Επιπρόσθετα είμαστε περήφανοι για την εκπόνηση διαθεματικών εργασιών από τους μαθητές μας, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο των σχολικών εκδηλώσεων και παρουσιάζονται στο σύνολο των γονέων.

Οι μαθητές του Γυμνασίου εντάσσονται σε ομάδες χορού και χορωδίας, θεατρικές και αθλητικές ομάδες που παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους τόσο στο αμφιθέατρο του σχολείου, όσο και σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συμμετοχή μας στα “Καραϊσκάκεια”, σε διοργανώσεις της Νομαρχίας Πειραιά και σε εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Βεάκειο Θέατρο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.