Προνηπιακή Αγωγή
Νηπιαγωγείο
Δημοτικό
Γυμνάσιο
Λύκειο

0
Χρόνια στην Εκπαίδευση

Συμμετοχές σε Διαγωνισμούς

Στα πλαίσια των ποικίλων δράσεων που έχει να επιδείξει το σχολείο μας, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η συμμετοχή μας σε εξωσχολικούς διαγωνισμούς που αποσκοπούν στην ευρύτερη καλλιέργεια των μαθητών και την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Κατόπιν συστηματικής προετοιμασίας οι μαθητές λαμβάνουν μέρος στο Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας “Ο μικρός Ευκλείδης”. Η συμμετοχή τους αυτή τους δίνει την ευκαιρία να ασκηθούν και να αγαπήσουν το μάθημα των Μαθηματικών.

Επιπλέον οι μαθητές καταθέτουν με επιτυχία τα έργα τους και σε ΔιαγωνισμούςΠαιδικού Παραμυθιού που εξάπτουν τη φαντασία τους και αναδεικνύουν τη γλωσσική τους καλλιέργεια, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία μας στους Διαγωνισμούς της Γαλλικής Γλώσσας που διοργανώνονται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Επιπρόσθετα η επιτυχημένη παρουσία της χορωδίας του σχολείου μας συνοδεύτηκε από το βραβείο στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Κερατσινίου και τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών και Ορχήστρας Νέων.

Στα πλαίσια των δράσεων που αφορούν στο σχολικό αθλητισμό, αναφέρουμε τη συμμετοχή μας στα Σχολικά Πρωταθλήματα, όπου οι αθλητικές ομάδες των Εκπαιδευτηρίων μας σημείωσαν αξιόλογες επιδόσεις.