Προνηπιακή Αγωγή
Νηπιαγωγείο
Δημοτικό
Γυμνάσιο
Λύκειο

0
Χρόνια στην Εκπαίδευση
ΕΣΠΑ

Εγκαταστάσεις

Image

Το Λύκειο του σχολείου μας στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο τριώροφο κτίριο που πληροί όλες τις προδιαγραφές για τη σύγχρονη και ποιοτική εκπαίδευση που αναζητούν γονείς και μαθητές σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Οι αίθουσες είναι φωτεινές, καλαίσθητες και πρακτικές. Διακρίνονται για τον αρμονικό συνδυασμό των χρωμάτων τους και σε συνάρτηση με το μοντέρνο στοιχείο δημιουργούν έναν φιλικό, ελκυστικό χώρο που μετατρέπει τη μάθηση σε ευχάριστη εμπειρία. Όλες οι αίθουσες είναι κλιματιζόμενες και εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες (ψηφιακές συσκευές αφής)  που ενισχύουν τη διδακτική διαδικασία και αυξάνουν τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον των μαθητών για το μάθημα. 

Οι εγκαταστάσεις του σχολείου μας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες της εκπαίδευσης, διαθέτουν επιπλέον Αίθουσα Πληροφορικής, Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Δανειστική Βιβλιοθήκη, Αίθουσα Εκδηλώσεων με συστήματα προβολής και γήπεδο Μπάσκετ.

Ο προαύλιος χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι, ώστε να συμβάλλει στη χαλάρωση των παιδιών μεταξύ των διδακτικών ωρών. Επιπρόσθετα, η κεντρική είσοδος του σχολείου ελέγχεται διαρκώς, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η ασφαλής προσέλευση και έξοδος, αλλά και η απρόσκοπτη αποβίβαση και επιβίβαση των μαθητών μας στα σχολικά λεωφορεία.