Προνηπιακή Αγωγή
Νηπιαγωγείο
Δημοτικό
Γυμνάσιο
Λύκειο

0
Χρόνια στην Εκπαίδευση

Εγκαταστάσεις

Η γνωστική διαδικασία συνοδεύεται από το κατάλληλο υποστηρικτικό υλικό και τις εξειδικευμένες αίθουσες διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται και αξιοποιούνται παράλληλα με την παράδοση των μαθημάτων.

Όλες οι αίθουσες του σχολείου είναι ευρύχωρες και ευχάριστες για τους μαθητές μας.

Τα Εκπαιδευτήριά μας διαθέτουν Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, όπου οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα:

α) να κάνουν πρακτική εξάσκηση στο μάθημα της Πληροφορικής,

β) να εκπονήσουν εργασίες σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα με τη βοήθεια της Τεχνολογίας,

γ) να εργαστούν <<ομαδοσυνεργατικά >>αναζητώντας υλικό από το Διαδίκτυο και τα εκπαιδευτικά λογισμικά του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Επιπλέον στην αίθουσα πολυμέσων του σχολείου με τη χρήση Διαδραστικού Πίνακα, αφομοιώνουν την ύλη μέσα από μια ευχάριστη για τους μαθητές διαδικασία. Γι΄ αυτό το λόγο εμπλουτίζεται η διδασκαλία με σύγχρονα λογισμικά πρακτικής και εξάσκησης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο σύστημα εκμάθησης των ξένων γλωσσών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η διδασκαλία υποστηρίζεται από το εργαστήριο Φυσικής και Χημείας, τη λειτουργία Δανειστικής βιβλιοθήκης και το γήπεδο μπάσκετ που χρησιμοποιείται στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

Στη διάθεση του δυναμικού μας βρίσκεται επίσης το αμφιθέατρο του σχολείου, το οποίο φιλοξενεί σχολικές εορτές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες διοργανώνονται με την καθολική συμμετοχή των μαθητών μας.

Ο αύλιος χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για το Γυμνάσιο, έτσι ώστε να παρέχει ασφάλεια και δυνατότητα για παιχνίδι.